www.fcbarcelonaweb.com
 Busca:
  
 Jugadors
 Classificació
 Resultats
 Història
 Camp Nou
 Palmarès
 Downloads
 Xat
 Fòrum
 Fòrum Bàsquet
 Links Barça
 Links Futbol
 E-Mail
Hora i Temperatura
Hora i tempreatura a Barcelona
Afegeix aquesta pàgina als Favorits10 - 'Ronaldinho Gaúcho', Ronaldo de Assis Moreira
Davanter
Origen: Porto Alegre (Brasil)
Data de naixement: 21/3/80
Altura: 1,81 m
Pes: 80 kg
Club de procedència: PSG 2003 (25 milions d'€)
Contracte: Acaba contracte el 30/6/08 i té una clàusula de rescisió de 150 milions d'€
Títols aconseguits: Campió del Món Sub-17 (96-97), Copa Amèrica (98-99), Copa del Món (01-02), Intertoto (02)
Pàgina Web: ronaldinho-gaucho.com
Internacional: 30 vegades
Trajectòria: 97-01 Gremio Portoalegre, 01-03 PSG i 03-?? Barça
Biografia: Va créixer futbolísticament al Gremio de Porto Alegre, on va començar a despuntar i va fer-se un nom en el futbol internacional, entre els anys 1997 al 2001. Durant aquesta etapa, de forma paral·lela, va començar a fer-se un lloc també amb la selecció brasilera, amb la qual va guanyar la Copa Amèrica de 1999 i va fer sis gols. És en aquesta competició, encara és recordat un gol antològic que va fer-li a Veneçuela.

Al 2001, Ronaldinho va creure que era el moment de triomfar a Europa i va decantar-se pel PSG francès. El seu debut al futbol europeu, però, no va produir-se fins mesos més tard, degut a les diferències financeres entre el seu club d'origen i l'entitat francesa. Tot i que la seva trajectòria al PSG no va ser tan exitosa com hagués desitjat, paral·lelament continuava assolint èxits amb la seva selecció. El més destacat, el Mundial de Corea i Japó 2002, en el que la 'canarinha' va aconseguir el màxim guardó mundial.

Tècnic, hàbil, extrovertit, ràpid, genial, màgic. Aquest és Ronaldo de Assis Moreira, conegut futbolísticament amb l'àlies de 'Ronaldinho Gaúcho'. Aquest crack brasiler, que ha crescut amb la pilota enganxada als peus, prové d'una família amb molta tradició futbolística, on el seu pare i el seu germà han estat destacats jugadors.

La rapidesa i l'habilitat són les principals característiques tècniques de Ronaldinho. La mitja punta és la seva posició natural, tot i que amb la pilota als peus es mou bé per qualsevol lloc de la zona d'atac.Qui som? | Notes legals | Publicitat | E-Mail
Copyright © fcbarcelonaweb.com 1998-2003 Tots els drets reservats.