www.fcbarcelonaweb.com
 Bàsquet
   Jugadors
   Calendari
   Classificació
   Història
   Palau Blaugrana
   Palmarès
   Fòrum Bàsket
 Inici
 Busca:
  
 Jugadors
 Classificació
 Resultats
 Història
 Camp Nou
 Palmarès
 Downloads
 Xat
 Fòrum
 Fòrum Bàsquet
 Links Barça
 Links Futbol
 E-Mail
Hora i Temperatura
Hora i tempreatura a Barcelona
Afegeix aquesta pàgina als Favorits



Palmarès de la Seccio de Bàsquet
Lliga 12 Lligues

1946/47, 58/59, 80/81, 82/83, 86/87, 87/88, 88/89, 89/90,
94/95, 95/96, 96/97, 98/99 i 00/01
Recopa d'Europa 2 Recopes d'Europa

1984/85, 1985/86
Copa Korac 2 Copes Korac

1986/87, 98/99

Copa del Rei 18 Copes del Rei

1977/78, 78/79, 79/80, 80/81, 81/82, 82/83, 86/87,
87/88, 90/91, 93/94 i 00/01
Mundial de Clubs 1 Mundial de Clubs

1984/85

Qui som? | Notes legals | Publicitat | E-Mail
Copyright © fcbarcelonaweb.com 1998-2003 Tots els drets reservats.